top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaxime

Word je haar sterker van krachttraining?

Het is algemeen bekend dat je van trainen beter, sterker en/of sneller wordt. Maar geldt dit voor alles? Van krachttraining worden je spieren continue getriggerd en sterker gemaakt, heeft dit ook invloed op andere delen van je lichaam? Word je haar bijvoorbeeld sterker?

Nee, natuurlijk niet haha! Klinkklare onzin! Het enige wat je haar van sporten wordt is nat, slap en vet door het transpireren. Zelf heb ik hier de jaren veel last van gehad. Elke dag sporten betekent automatisch, elke dag je haar wassen. Een echte oplossing behalve niet gaan sporten, wat in mijn ogen geen oplossing is, kon ik niet vinden. Tot dat mijn kapster Olaplex adviseerde. Kennen jullie dat?


Wat is Olaplex?

Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt. Breuken in het haar ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen op het haar worden uitgevoerd. Olaplex gaat beschadiging van het haar tijdens een chemische behandeling tegen. Het werkt vooral als je je haar vaak hebt geverfd of van plan bent voor een hele andere kleur te gaan. De structuur van beschadigd haar wordt verbeterd en het haar is sterker dan ooit tevoren.


Welk resultaat geeft Olaplex?

Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar, net als je lichaam, weer in top conditie. Het haar is zacht, glanzend en de structuur van het haar is hersteld. Afgezwakte en droge haren krijgen versteviging en hydratatie tot diep in de kern van het haar. Wereldsterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Charlize Theron gebruiken het ook. Heb je één van hun ooit met een #badhairday gezien? Haha


Mijn ervaring

Na de eerste behandeling merkte ik al direct verschil. Mijn haar voelt weer dik aan en ik heb minder last van haar uitval. Ook is het elke dag wassen verleden tijd. Na een sportsessie is mijn haar niet meer zo futloos en vet als voorheen waardoor ik het makkelijk red met een spuitje droogshampoo. Bij elke knipbeurt krijg ik even een Olaplex-boost en is mijn haar weer net zo sterk als mijn spierballen! 😊


Interesse? Bij Romy’s Project in Amsterdam Noord kun je een Olaplex behandeling krijgen. Prijzen en meer informatie vind je op http://www.romysproject.nl/olaplex.html.183 weergaven

Comments


Maxime Sports Performence Coach (500 x 200 px).png
bottom of page