top of page
Cross Fit Class
TRAINSTER MAXIME

Mijn naam is Maxime, een geboren en getogen Amsterdammer met een hele grote liefde voor sport. Op Instagram kun je mij vinden als @fabfitmaxime waar ik sinds 2015 mijn strijd tegen de kilo’s deel. Inmiddels ben ik, met vallen en opstaan, 22 kilo verloren en heb ik mijn levensstijl omgegooid. Na het volgen van een aantal opleidingen om kennis en ervaring te kunnen delen met andere ben ik mijn eigen fitness studio gestart waar ik echte 1-op-1 training geef.

 

Als jonge meid heb ik altijd problemen gehad met mijn gewicht. Ik heb tot nu toe echt alle diëten wel eens geprobeerd. Soms lukte het wel, maar vaak lukte het niet. Totdat bij mij in 2014 de knop definitief omging en ik klaar was met het ellendig en ongemakkelijk voelen in mijn eigen lichaam. Nog steeds is het op gewicht blijven voor mij een dagelijkse struggle, maar ik kan er nu veel beter mee omgaan dan vroeger en maak betere keuzes. Hoe mooi en gelukkig ik mij nu voel weegt niet op tegen maar onbeperkt eten en drinken zonder rem en je daardoor eigenlijk alleen maar slechter en onzekerder voelen.

 

Tegenwoordig richt ik mij op meer dan alleen maar afvallen en fitter worden. Mijn interesse in handbal combineer ik nu met mijn liefde voor krachttraining. Met HandbalKracht wil ik (jonge) handbaltalenten sterker en sneller maken. Plus fysieke trainingen dragen bij aan blessurepreventie.

 

Waarom kiezen voor Maxime?

  • Door mijn eigen jarenlange strijd ken ik alle valkuilen, excuses en problemen waar je mee worstelt bij het afvallen en fit worden.

  •  De afgelopen jaren heb ik enorm veel praktijkervaring en theoretische kennis opgedaan om te weten wat echt werkt en wat niet!

  •  Met mijn aanstekelijke enthousiasme, realistische kijk op voeding & bewegen probeer ik andere te motiveren en inspireren.

 

Opleidingen/cursussen:

Fitness Trainer A/B, Bewegingsdeskundige Overgewicht & Obesitas, Zwanger & Fit, Conditie & Herstel Trainer, HBO Communicatie Management

Maxime Sports Performence Coach (500 x 200 px).png
bottom of page