top of page
Cross Fit Class
 • Is personal training voor iedereen geschikt?
  Met mijn privé studio bied ik echte 1-op-1 training. Geen pottenkijkers, geen buren of collega’s die je onverwachts tegenkomt. De training wordt aangepast op jouw doel en niveau. Ben je een beginnende sporter dan houd ik hier rekening mee en gaan we rustig jouw kracht en conditie opbouwen. Ben je al wat meer ervaren? Dan ga ik jou uiteraard uitdagen en helpen je doel te behalen! Door personal training op deze locatie aan te bieden kan ik het uurtarief relatief laag houden en is het toegankelijk voor een grotere doelgroep.
 • Hoe vaak moet ik trainen voor resultaat?
  Ik raad iedereen aan om minimaal 2 á 3 keer per week te sporten. Dit kan zijn personal training, bootcamp, boksen, stuk stevig wandelen of zwemmen. Wil je progressie zien en voelen? Dan is 1 keer per week te weinig. Je zou bijvoorbeeld een personal training kunnen combineren met een bootcamp training. Wil je maximaal en sneller resultaat dan is 3-5 keer aan te raden. Natuurlijk zit hier een prijskaartje aan gezien het hoge aantal trainingen per week. Je zou ook 1x personal training kunnen combineren met een abonnement in de sportschool of thuis aan de slag met losse gewichten. Ik kan je dan helpen met een trainingsschema die aansluit op de personal trainingen.
 • Wordt er rekening gehouden met blessures?
  Natuurlijk! Bij het samenstellen van de training houd ik rekening met blessures waardoor bepaalde oefeningen niet uitgevoerd kunnen worden. Ook besteed ik aandacht aan de blessure indien we door het versterker van bepaalde spiergroepen de klachten van de blessure kunnen verminderen. Hierbij werk ik volgens het RRS en KRS systeem. Veilig sporten binnen jouw mogelijkheden vind ik erg belangrijk!
 • Wat houdt Handbal Kracht in?
  Handbal Kracht is een onderdeel van mij personal training diensten. Ik richt mij hierop voornamelijk op jonge handbalsters en handballers. Met sport specifieke kracht oefeningen werken we aan sprongkracht, snelheid, werpkracht en de algemene kracht en stabiliteit van de sporter. Deze specifieke krachttraining geef ik individueel (in mijn studio) of in groepen (locatie in overleg). Voor aanvragen verwijs ik je naar het contactformulier of email.
 • Moet ik ook op mijn voeding letten als ik start met personal training?
  Voeding speelt een hele belangrijke rol bij sport en dient als de brandstof voor je lichaam. Als je alleen maar ongezonde producten eet en drinkt dan draagt dit niet bij aan je sportprestaties. Wil je afvallen? Dan is alleen sporten niet voldoende. Je zult je voedingspatroon moeten aanpassen om te zorgen dat je gewicht gaat verliezen. Sporten draagt bij aan het versnellen van dit proces en het vormgeven van je lichaam. Wil je sterker worden en spiermassa opbouwen? Dan moet je ook gezonde producten eten en voornamelijk voldoende (eiwitrijke) producten zodat je lichaam voldoende brandstof binnen krijgt om ook daadwerkelijk te gaan groeien.
 • Word ik niet heel gespierd van krachttraining?
  Veel vrouwen zijn bang dat ze van krachttraining enorme schouders of kuiten krijgen. Dit gebeurt niet zomaar en daar is jarenlange intensieve krachttraining, de juiste voeding en een stukje aanleg voor nodig. Hier hoef je dus absoluut niet bang voor te zijn. Als je 1 kg afvalt op de weegschaal bestaat die kilo uit vetmassa, vocht en spiermassa. Tijdens het afvalproces wil je het verliezen van spiermassa zo veel mogelijk tegengaan door middel van krachttraining. Dit zorgt voor meer vorm in je lichaam en een hogere verbranding in rust. Het opbouwen van spiermassa heeft dus een positief effect op het afvallen.
 • Kan iedereen meedoen met de bootcamp?
  Ja, de bootcamp is voor iedereen! Een ieder traint op zijn of haar eigen niveau met de gewenste belasting. De bootcamp bestaat uit kracht en uithoudingsvermogen die op elke niveau kunnen worden uitgevoerd. Het is een misvatting dat je alleen mee kunt doen als je superfit bent!
 • Kan ik direct beginnen met personal training?
  Vanwege het hoge aantal aanvragen heb ik niet het gehele jaar een inloop voor nieuwe klanten. Heb je interesse in personal training en ben je nog geen klant, stuur mij dan even een bericht via het contactformulier of via e-mail. Met bootcamp kan er altijd direct gestart worden en dit kun je boeken via MAAK AFSPRAAK. Mocht ik niet direct plek hebben voor personal training dan kan ik je een andere trainster in Purmerend aanraden. Voor haar gegeven kun je mij ook contacteren.
Maxime Sports Performence Coach (500 x 200 px).png
bottom of page