top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaxime

Waarom is bootcamp dé manier om fit te worden?

Met mooi weer willen we zoveel mogelijk buiten zijn. Waarom dan ook niet lekker buiten sporten? Bootcamp is dé manier om fit te worden en tegelijkertijd te genieten van de buitenlucht. Op woensdag- en vrijdagochtend geef ik bootcamp trainingen in de Weidevenne Purmerend. En voor wie denkt dat je een super conditie moet hebben om mee te doen heeft het verkeerd! De bootcamp is voor ieder niveau, dus ook jij kan mee doen!

Waarom is bootcamp dé manier om fit te worden?

Bootcamp is een populaire manier van sporten in deze tijd. Bij bootcamp train je buiten en werk je in groepsverband aan je lichaam. De training bestaat uit een combinatie van conditie- en krachtoefeningen die op tijd worden uitgevoerd. Zo kun je op jouw eigen tempo de oefening uitvoeren en is bootcamp dus ook prima geschikt voor beginnende sporters!

Bootcamp doe je niet alleen, maar met een hele groep gemotiveerde mensen. Dit is niet alleen heel gezellig, maar geeft je ook extra motivatie om je best te doen en het uiterste uit je training te halen. Vind je het de eerste keer spannend? Neem dan een vriend(in) mee en kom gezellig samen!

Hoelang duurt de bootcamp training?

De bootcamp duurt 60 minuten. We starten uiteraard met een warming up om je spieren goed op te warmen voordat we met de oefeningen aan de slag gaan. Zodra het lichaam opgewarmd is en de eerste zweetdruppels zichtbaar worden starten we met een circuit training. Een circuit training bestaat uit verschillende oefeningen met of zonder gewichten. Voor elke oefening is er een beginner en gevorderde variant zodat de training voor ieder niveau uitdagend is. Als afsluiter van de training richten we ons op de buik- en bilspieren. In shape met de BBBootcamp!

Keertje meedoen?

Wil je een keer meedoen en kijken of bootcamp iets voor jou is? Meld je dan hier aan!136 weergaven

댓글


Maxime Sports Performence Coach (500 x 200 px).png
bottom of page