top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaxime

Fitmom Desley over FABFITDesléy, een jonge moeder van 28 jaar met wie ik begin dit jaar via Instagram in contact kwam. Op dat moment was ik gestart met de opleiding fitvak A via Opleidingen2000 en had ik het plan om die kennis en mijn eigen ervaring te gaan gebruiken om andere te helpen. Desléy was één van de eerste die gebruik ging maken van mijn schema’s. Tot op de dag van vandaag hebben wij, ik kan wel zeggen, dagelijks contact. En kan ik met trots zeggen dat Desléy echt progressie maakt! Ze ziet er fantastisch uit! Ik vroeg Desléy om een blog te schrijven over haar doel en ervaring met mijn trainingsschema.


Startpunt Een jaar geleden na de zwangerschap van mijn tweede kindje ben ik begonnen met een nieuwe lifestyle. De kilo’s moesten eraf! Ik heb een Instagram account aangemaakt om mijn “fitjourney” vast te leggen en eventueel een inspiratie te zijn voor anderen. En vooral om zelf inspiratie en motivatie op te doen. Ik begon ook Maxime te volgen en ik kreeg meer en meer motivatie en inspiratie om te trainen. Ik vond het ook gewoon LEUK om te trainen en kon soms niet wachten tot ik weer thuis kwam van mijn werk om te trainen.


Dipje De kilo’s gingen eraf en de trainingen gingen lekker. Toch zat ik op een gegeven moment een beetje in een dubio. Waarom? Ik trainde om en om upperbody en lowerbody en de uitdaging ging daar een beetje vanaf. Ik ben gaan zoeken en gaan vragen op Instagram en raakte in gesprek met Maxime. Zij deed een opleiding voor PT en wou voor mij wel een trainingsschema maken. Vanaf het eerste moment was ik verkocht. De eerste training ben ik denk ik wel 10x doodgegaan en heb ik voor mijn gevoel 2 weken spierpijn gehad. Maar de manier van trainen die Maxime mij voorschrijft is zoveel meer effectiever voor mij.


Enthousiast De workouts die ze voor mij heeft gemaakt zijn hartstikke goed voor mijn conditie. En mijn spieren krijgen elke training weer een oppepper om te groeien! Ik zie mijn taille smaller worden en  ook mijn benen worden strakker. Wauw dacht ik! Eindelijk iets wat echt werkt! En echt, ik kan dit iedereen aanraden om een schema door haar te laten maken. Ze luistert naar je wensen, ze weet waar ze over praat en kan zich ontzettend goed inleven in een ander. Daarom zeker weten #teamfabfitmaxime !!


-XX- Desléy

48 weergaven

댓글


Maxime Sports Performence Coach (500 x 200 px).png
bottom of page